Spørsmål og svar

Klikk her for å se dine bilder

 
Hva bør vi ha på oss under fotograferingen/kle på barna?
  • Det viktigste av alt er at man har på seg klær som man føler seg veldig komfortabel i. 
  • Det andre tipset er å tenke på at fargene du velger skal være koordinerte. Jeg vil anbefale at du/dere velger 1-3 farger som “går igjen” i valg av antrekk, og dermed ikke velger farger som ikke går i harmoni med de fargene dere velger. 
  • Striper og mønstre kan fort virke veldig forstyrrende i et bilde. Det kan stjele oppmerksomhet fra personene, og skape uro. Derfor vil jeg anbefale å ikke bruke stripete eller mønstrete klær, og også unngå klær med logoer og påtrykk.
  • Ett smykke eller en klokke er fine detaljer og ha med seg på bilde. Du må passe på at det ikke er detaljene som stjeler all oppmerksomheten.

 

Jeg har flere barn som går i den samme barnehagen og ønsker å få alt samlet på en bestilling slik at jeg slipper å betale porto to ganger, går dette?

Ja! Da legger du dine ønsker fra den første bilde-IDen i handlekurven, så klikker du på «annen bilde ID» på venstre side og gjentar prosessen.

Jeg vil kjøpe gruppebilde digitalt, hvorfor går ikke dette?

Dette er grunnet personvernhensyn til hvert enkelt barn. Det må derfor bestilles på papir.

Hvor finner jeg søskenbildet?

Det finner du under samme Bilde-ID som et av barna.

Jeg har to barn i barnehagen og har fått to forskjellig bildekoder på de, men ønsker å bestille digitale filer. Kan jeg få alle bildene inn på samme kode?

Nei, dessverre. Grunnen til det er at prisene er satt per barn. Det vil si at du betaler for digitale filer per barn og derfor er det laget to koder.

Er det mulig for foresatte å dele tilgangen til bildene slik at for eksempel foresatt 2, besteforeldre o.l kan bestille bilder?

Ja, bildekoden kan formidles videre til hvem du selv ønsker. Det er ikke noe begrensning på hvor mange som kan bestille fra samme kode.

Kan jeg bestille bilder fra forskjellige år eller barnehager i samme forsendelse?

Nei, forskjellig bilde-IDer i en bestilling må tilhøre samme barnehage og samme år.

Når kommer bildene?

Max leveringstid på vanlige bildepakker er 7 dager. Dersom du har bestilt bildeprodukter kan det ta opptil 14 dager(posten kan være litt trege med å få ut hentelapper på ting som ikke har plass i postkassen)

Tilbyr dere gavekort?

Ja, det gjør vi! Slik ser vårt gavekort ut:

Send en e-post, så ordner jeg resten. 

Har du studio?

Ja, jeg har et lite og koselig loftstudio i Holmestrand. Hit kan du komme for å se dine bilder på storskjerm/prosjektor eller for å ta portrett inne.