Velkommen til Frys Tiden

Takk for at du tok deg tid til å besøke Frys Tiden.

Jeg heter Ulrikke og driver fotoforetaket Frys Tiden. Bostedet er Holmestrand, jeg har jobbet med foto i seks år og den teoretiske erfaringen har jeg fått ved å studere fotografi på Bond University i Australia. Jeg startet som fotojournalist, gikk deretter videre til sportsfoto før jeg la hele mitt hjerte på familiefoto, barn og portrett. Men jeg fotograferer gjerne kjærestepar og bryllup også. 

Jeg føler meg heldig som kan kombinere hobbyen med jobben min. Jeg elsker å fotografere ute hvor man må være i nuet og hele tiden være klar for det neste øyeblikket. Derfor har jeg valgt å kapre hele naturen som mitt fotostudio. Det er heller ingenting som er så vakkert som det naturlige utelyset. Derfor foretrekker jeg alltid naturlig lys når jeg fotograferer da jeg har erfart at både barn og voksne slapper mer av foran kameraet uten store blitzer som lyser opp annethvert sekund. Haken ved dette er at alle fotograferingene mine er med værforbehold. Skulle regnet pøse ned avtaler vi en ny tid så fort som mulig.

Jeg tar oppdrag på hele østlandet, men er også villig til å reise til andre hjørner av landet eller utenlands. Ta gjerne kontakt for å sjekke mulighetene der du bor, eller ta turen til vakre Holmestrand. 

0