Velkommen til Frys Tiden

Fotograferinger

Konfirmasjonsfoto

Skal du konfirmere deg i år, eller kjenner noen som skal konfirmeres? Gjør konfirmasjonsbildene spennende, her er det mange muligheter. Vi bruker tiden på å få tatt både de klassiske bildene og få frem konfirmantens interesser ved et spennende tema. Bildene kan tas på selve dagen eller en annen ettermiddag eller helg. Familie er velkomne til å være med på bildene.

PRIS eks MVA:

1,5 times fotografering inkl 25 høyoppløselige digitale filer: 4500,-

Ekstra bilder kan kjøpes mot et tillegg på 250,-

Bryllupsbilder på unik location

Hvordan bryllupsbilder dørmmer du om? Det er bare fantasien som setter grenser. Eller har du lyst å fornye bryllupsbildene deres? Hva med på en fjelltopp? Eller i vannet? Kanskje en plass i utlandet?

Har du fortsatt brudekjolen hengende i skapet så bli med på eventyr og få en magisk dag og magiske bilder. 

Priser varierer etter distanse og tidsbruk så ta gjerne kontakt for et prisoverslag!

Barnehagefoto

* En viktig drivkraft i livet er å samle på minner og øyeblikk.

Derfor spesialiserer Frys Tiden seg på å skape morsomme situasjoner og fange de naturlige øyeblikkene når vi fotograferer ute i barnehagen.

På fotodagen blir hvert enkelt barn tatt hensyn til og er med på å bestemme hvor bildene skal taes. Da er det gjerne favorittlekene som blir valgt og slik foreviges flotte barndomsminner.

* Foreldre mottar kun de bildene de bestiller etter gjennomsyn. Det vil si at de logger seg inn på vår nettside med deres personlige bestillingskort som blir levert til barnehagen og får se alle bildene av deres barn før de selv velger hva de ønsker å få hjem i posten. Vi tilbyr både digitale og printede bilder samt personlige bildeprodukter. Dersom man ikke bestiller, får man ingen bilder. Dette sparer miljøet for unødig ressursbruk.

* Dersom barnehagen kun arrangerer gruppebilder tar vi dette også og kan tilby minisessions en helgedag i barnehagen eller på egnet location for de foreldrene som ønsker portretter av barna sine.

Fotograferingen er gratis for barnehagen - Ta kontakt for priser i nettbutikken!

Bryllup

Jeg er opptatt av at bildene skal være en liten historie fra en av livets fineste dager, derfor tilbyr jeg mange høyoppløselig digitale filer i mine pakker. Vi møtes alltid og tar uformelle forlovelsesfoto/kjærestefoto hvor vi blir kjent og planlegger dagen, finner det gode lyset og de fineste plassene noen dager før den store dagen. Alle priser inkluderer ferdig redigerte bilder i høy oppløsning.

PRISER eks MVA:

* Bryllupsbilder på location inkl 30 bilder: 6.000,-

* Vielse og location inkl 80 bilder : 10.000,-

* Forberedelser, vielse og location inkl 120 bilder: 13.000,-

Ekstra:

* Mottakelse på fest: 2500,-

* Photobooth på fest: 1600,-

* Ekstra bilder kan kjøpes mot et tillegg på 250,-

* Ta gjerne kontakt for skreddersydd opplegg.

Forevige ferieturen?

Skal dere på en spesiell ferietur? Eller har dere ønske om minnerike bilder fra en vanlig ferietur? Jeg tar gjerne på meg oppdrag i utlandet - ta gjerne kontakt for prisoverslag!

Gravidfotografering

Venter du baby, og har lyst til å forevige ventetiden og den voksende magen?

Å få barn er jo noe av det største man kan oppleve i løpet av livet, og graviditeten er for de fleste en viktig del av den opplevelsen.

Jeg hjelper deg gjerne å ta vare på denne opplevelsen gjennom flotte bilder. Gravidfotografering gjøres enten hjemme hos deg, eller på valgt location. Det finnes mange muligheter!

Ta kontakt så finner vi ut hva som passer deg best.

PRISER eks MVA:

* Kun ute eller innefotografering inkl 8 bilder: 1500,-

* Ute og inne fotografering inkl 20 bilder: 2800,-

* Flere bilder enn valgt pakke kan kjøpes for 250,- per fil.

Barnefoto

Når jeg fotograferer barn liker jeg å ta meg god tid, slik at vi tar bildene i deres tempo og rekker å bli kjent først. At de er trygge på situasjonen og fotografen er viktig for å få gode bilder hvor personligheten skinner gjennom slik at bildene blir ekte og gir verdifulle minner som kan bringe frem gode følelser år etter år. Ikke minst må barna få tid til å leke og være seg selv. Barnefoto gjelder barn fra 1 år og oppover.

PRISER eks MVA:

*40 minutters fotografering, inkl minimum 20 digitale filer: 2500,-

*Mamma og meg/ pappa og meg/søskenfoto inkl 20 digitale filer: 2800,-

* Flere bilder kan kjøpes for 250,- per fil. 

Familiefoto

Familiebilder er utrolig koselig å ha. Og da tenker jeg ikke på disse oppstilte familiebildene, men familiebildene som bringer gode minner fra en fin dag hvor man hadde det ekstra hyggelig sammen.

Når vi har en familiesession finner vi en location som reflekterer dere som familie. For eksempel på skogstur hvor vi har med pledd og kakao, eller på blomsterenga mens barna plukker blomster og mor fletter blomsterkranser. Vi kan dra til en akebakke og ha det moro med aking og snøballkrig, eller på på stranda, spise is og bade. Bare fantasien setter begrensningene, hva som passer dere finner vi ut av sammen.

Nøkkelordet er at bildene forteller en stemingsfull historie fra dagen med både portretter av alle familiemedlemmene, sammen to-og-to, og hele familien.

PRISER eks MVA:

* 1 time fotografering inkl 25 bilder: 3500,-

* Flere bilder kan kjøpes for 250,- per fil.

Nyfødtfotografering

Nyfødtfotografering handler om å fange begynnelsen, dette bittelille menneske, før verden får satt sine spor. Det er veldig viktig med tålmodighet og ro, både for den nyfødte og ikke minst for de nybakte foreldrene. Derfor tilbyr jeg fotografering som foregår hjemme hos deg, hvor både du og babyen kan slappe av. På sommerstid fotograferer jeg gjerne utendørs, på et sted vi bestemmer sammen, gjerne i nærheten av hjemmet. Søsken må gjerne være med på noen bilder. Vi setter av god tid, slik at det blir tid til både mating og stell underveis.

PRIS eks MVA:

1-3 timers fototgrafering inkludert 15 bilder: 4500,- 

Fotografering av din firbente bestevenn

Glitrende øyne, myk pels, kule uttrykk, søte, rare og morsomme. Hunder er fantastiske dyr som man bare må elske. Hos meg får hundene være hunder og dette gir levende og morsomme bilder, samt minnerike øyeblikk. Jeg følger hunden og tar alltid bildene ute.

Et godt råd er å lufte hunden godt før fotograferingen og velge en dag hvor hunden ikke har vært alene hjemme hele dagen.

PRISER eks MVA:

30 minutters fotografering inkludert 10 bilder: 2000,-

Kjærestefoto

Uansett hvor lenge dere har vært sammen er det alltid gøy å fotograferes sammen med sin kjære. Kjærestefotografering er en morsom opplevelse og en herlig investering. Vi anbefaler å ha antrekk som harmonerer. Tenk enkelt og unngå gjerne store logoer og alt for sprelske farger.

PRIS eks MVA:

*Pris for 1 time fotografering inkl 20 bilder: 2500,-

Portrettfotografering

En gave til kjæresten, en hilsen til foreldre eller bilder til profesjonell bruk – det finnes mange anledninger til å ta et godt portrettbilde. Under portrettfotograferingen er det du som skal skinne og jeg tilpasser bildene til dine ønsker. Enten du er musiker, skuespiller, kommende modell eller kunstner og trenger et bilde til bruk i jobbsammenheng, eller du ønsker et fint bilde av deg selv til privat bruk. 

PRIS eks MVA:

* Pris inkl 30 minutter fotografering, inkl 5 bilder: 1500,-

* Ved bedriftsfotografering: 900,- per person

0