Barnehagefoto

Gratis barnehagefotografering med Frys Tiden

Har din barnehage husket å bestille fotografering?

Ønsker dere at dette skal bli en dag full av latter og gode minner for barna i naturlige omgivelser? 

Dette var nettopp hele grunnen til at Frys Tiden ble til.

Frys Tiden barnehagefoto drives av Ulrikke Granbakken Narvesen som har åtte års erfaring som fotograf og fire års erfaring fra barnehage, samt utdanning fra Bond University i Australia. Jeg fotograferer ute hvor barna blir fotografert i sitt rette element mens de er trygge og har det moro, slik får vi masse gøyale øyeblikksbilder og fanger barnas personlighet. Barna får selv velge om de vil bli tatt bilde av mens de for eksempel husker, klatrer, sykler, eller leker i sandkassen, noe som er veldig stas. Jeg fotograferer på barnas premisser – ikke omvendt. Da er det gjerne favorittlekene som blir valgt og slik foreviges flotte barndomsminner. Dette er en dag hvor barna ofte gleder seg til det er sin tur til å få leke seg foran kamera- og en dag som blir husket i ettertid.

Det er ingenting som er så vakkert som det naturlige utelyset. Derfor foretrekker jeg alltid naturlig lys når jeg fotograferer da jeg har erfart at både barn og voksne slapper mer av foran kameraet uten store blitzer. Dersom det skulle regne på fotodagen avtaler vi heller en ny dag for fotografering, framfor å sette det opp inne. 

Etter maks 14 dager får foreldrene en bildekode av sitt barn sendt på mail og melding til telefonen. Denne bildekoden er unik og de bruker den til å logge inn i nettbutikken. Du som forelder kan da logge deg inn på nettsiden www.frystiden.no med din personlige bilde-ID som du har fått på mail og telefon og får se alle bildene av ditt barn før du selv velger om du ønsker å bestille bildene hjem til din postkasse. Denne koden kan deles med besteforeldre og lignende som ønsker å kjøpe bilder av barnet.  

Dersom barnehagen kun arrangerer gruppebilder tar vi dette også og kan tilby minisessions en helgedag i barnehagen eller på egnet location for de foreldrene som ønsker portretter av barna sine.

Fotograferingen er gratis for barnehagen – Ta kontakt for priser i nettbutikken!

 

Priser på barnehagefotografering