Velkommen til Frys Tiden

Klikk her for å se dine bilder

Spørsmål og svar

* Frys Tiden støtter Plan sitt arbeid for å bedre levvevilkårene til fattige barn og gi dem håp om en lysere fremtid.

* Bestilling bør gjøres på en datamaskin da betalingsløsningen krever en javaløsning som ikke fungerer på Ipad og andre smarttelefoner.

Jeg får ikke gjennomført bestillingen.
- En vanlig årsak er at du ikke har java installert på din datamaskin. Betalingsløsningen som banken har kan være litt vanskelig. Ved en gjennomført bestilling har du tastet inn kortnummeropplysninger og brukt din BankID. Du vil få en tydelig kvittering og en e-post med bestillingsbekreftelse. Stopper det opp før dette så vent litt og prøv igjen eller send din bestilling til oss på mail [email protected]

Jeg har flere barn som går i den samme barnehagen og ønsker å få alt samlet på en bestilling slik at jeg slipper å betale porto to ganger, går dette?

Ja! Da legger du dine ønsker fra den første bilde-IDen i handlekurven, så klikker du på "annen bilde ID" på venstre side og gjentar prosessen.

Jeg vil kjøpe gruppebilde digitalt, hvorfor går ikke dette?

- Dette er grunnet personvernhensyn til hvert enkelt barn. Det må derfor bestilles på papir.

Hvor finner jeg søskenbildet?

- Det finner du under samme Bilde-ID som et av barna.  

Er det mulig for foresatte å dele tilgangen til bildene slik at for eksempel foresatt 2, besteforeldre o.l kan bestille bilder?

-Ja, bildekoden kan formidles videre til hvem du selv ønsker. Det er ikke noe begrensning på hvor mange som kan bestille fra samme kode. 

Kan jeg bestille bilder fra forskjellige år eller barnehager i samme forsendelse?

-Nei, forskjellig bilde-IDer i en bestilling må tilhøre samme barnehage og samme år.

Når kommer bildene?

-Max leveringstid på vanlige bildepakker er 7 dager. Dersom du har bestilt bildeprodukter kan det ta opptil 14 dager(posten kan være litt trege med å få ut hentelapper på ting som ikke har plass i postkassen)

0